Happy lunch met de regenboogsalade
Ingrediënten
Voor de sla
- 50 g linzen
- zeezout
- 1 wortel groot
- 1 avocado
- 8 tomaten kerstomaatjes
- 1/2 courgette
- 2 grote el hummus
Voor de dressing
- 1 el citroensap
- 1 kl appelazijn
- 3 el olijfolie
- 1 kl honing
- 1 kl tahin = sesampasta
Instructies
- Breng de linzen aan de kook in een halve liter water. Kook ze in 30 à 35 min gaar, giet daarna af en voeg een snufje zeezout toe.
- Rasp de wortel, snij de avocado en tomaatjes in stukken en snij de courgette in spaghettislierten.
- Neem een bord of schaal en schik de groenten per kleur.
- Schep de hummus ergens in het midden. Doe tot slot de dressing over je lekkere, kleurrijke salade.
Toestel nodig: spiraalsnijder