Zomerse pastasalade met worst
Ingrediënten
- 4 barbecueworsten
- 4 tomaten
- 100 g rucola
- 2 lente-uien
- 1 bosje radijzen
- 0,5 plantje basilicum
- volkoren penne
- groene pesto
- olijfolie
- peper en zout
Instructies
- Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
- Gril intussen de worsten op een matig warme barbecue en snij in schijfjes van 1 cm dik.
- Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij de kwartjes in blokjes.
- Snij de radijzen in 4 en snipper de lente-uitjes fijn. Scheur de blaadjes basilicum en rucola.
- Meng de penne met de schijfjes worst, de lente-uitjes, het basilicum en de rucola. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
- Serveer met de pesto