Cordon bleu met pasta pesto en broccoli

Cordon bleu met pasta pesto en broccoli

Elke
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Hoofdschotel
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 cordon bleus beenhouwerij
  • 2 broccoli
  • 200 g roomkaas
  • 70 g groene pesto versmarkt
  • 400 g radiatori pasta
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • 3 el olijfolie
  • zwarte peper
  • zout

Instructies
 

  • Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes.
  • Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
  • Voeg de laatste 8 min. de broccoli toe en laat onafgedekt mee garen.
  • Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de cordon bleus 6 à 7 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
  • Giet de pasta en de broccoli af. Meng er de verse roomkaas en de pesto onder. Breng op smaak met peper en zout.
  • Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
Trefwoord broccoli, pasta, pesto