Cordon bleu met pasta pesto en broccoli
Ingrediënten
- 4 cordon bleus beenhouwerij
- 2 broccoli
- 200 g roomkaas
- 70 g groene pesto versmarkt
- 400 g radiatori pasta
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- 3 el olijfolie
- zwarte peper
- zout
Instructies
- Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes.
- Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
- Voeg de laatste 8 min. de broccoli toe en laat onafgedekt mee garen.
- Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de cordon bleus 6 à 7 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
- Giet de pasta en de broccoli af. Meng er de verse roomkaas en de pesto onder. Breng op smaak met peper en zout.
- Werk af met de geroosterde pijnboompitten.