Traybake met zoete aardappel & chipolata

Traybake met zoete aardappel & chipolata

Elke
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Hoofdschotel
Porties 4 personen
calorieën 441 kcal

Ingrediënten
  

  • 6 boerenchipolata's varken
  • 1 broccoli
  • 500 g champignons
  • 150 g kerstomaatjes in tros
  • 800 g zoete aardappelen
  • 1 rode ui
  • 3 el olijfolie
  • 1 el oregano gedroogd
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm. Snij de rode ui in schijfjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de champignons in 4
  • Verdeel de zoete aardappel, de rode ui, de broccoli, de champignons en de kerstomaten over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper, zout en de oregano. Meng goed.
  • Snij de chipolata's in 2 en schik op de bakplaat. Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
Trefwoord chipolata, oven, zoete aardappel