Tagliatelle met kip en broccoli

Tagliatelle met kip en broccoli

Annick Lichtert
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdschotel
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g kippenblokjes
  • 400 g paprikareepjes (diepvries)
  • 1 broccoli
  • 500 g tagliatelle
  • 420 g tomatensaus met mascarpone (bokaal)
  • 2 eetlepels boter
  • zwarte peper
  • zout

Instructies
 

  • Verdeel de broccoli in roosjes
  • Kook de broccoli 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Haal uit de kookpot met een schuimspaan en bewaar het water.
  • Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
  • Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de broccoli toe.
  • Kook de tagliatelle gaar in het water van de broccoli. Giet af en meng met de kip, de groenten en de tomatensaus.
Trefwoord pasta