Tagliatelle met kip en broccoli
Ingrediënten
- 500 g kippenblokjes
- 400 g paprikareepjes (diepvries)
- 1 broccoli
- 500 g tagliatelle
- 420 g tomatensaus met mascarpone (bokaal)
- 2 eetlepels boter
- zwarte peper
- zout
Instructies
- Verdeel de broccoli in roosjes
- Kook de broccoli 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Haal uit de kookpot met een schuimspaan en bewaar het water.
- Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
- Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de broccoli toe.
- Kook de tagliatelle gaar in het water van de broccoli. Giet af en meng met de kip, de groenten en de tomatensaus.