Prinsessenboontjes in hesp met kruidensaus
Ingrediënten
- 300 g fijne groene boontjes
- 4 sneetjes gekookte ham
- 1 potje kruidenkaas
- 250 ml lichte room
- Parmezaanse kaas
- kervel
- peper en zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snij het bovenste steeltje van de boontjes.Kook de boontjes 7 min al dente in kokend water.Spoel ze na het koken onmiddellijk onder koud water.
- Meng de kruidenkaas met de room en breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
- Giet de saus in de ovenschotel.
- Verdeel de boontjes over de 4 sneetjes ham en wikkel de boontjes in de ham.
- Leg de hamrolletjes op de kruidensaus.
- Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak de hamrolletjes +/- 15 min.
- Werk de hamrolletjes af met snippers Parmezaanse kaas en plukjes kervel.