Tagliatelle forestière
Ingrediënten
- 500 g tagliatelle
- 500 g forestière-groenten diepvries, Colruyt
- 1 soepkop tomatenblokjes
- 300 g spek gerookt
- 2 eieren
- 1 el vetstof
- nootmuskaat
- peper
- zout
Instructies
- Verhit 1 el vetsof in een braadpan en bak er de spekblokjes krokant in.
- Klop 2 eieren los en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
- Breng intussen een grote pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de tagliatelle in. Laat 5 minuten goed doorkoken. Doe er de diepgevroren forestièregroenten bij en breng weer aan de kook. Giet af zodra het water weer aan de kook is en laat goed uitlekken.
- Doe de geklopte eieren bij de hete tagliatelle en schep om tot de eieren romig worden. Doe er tenslotte de spekblokjes en de tomatenblokjes bij en dien onmiddellijk op.
Notities
Tip: voor de liefhebbers kan u geraspte parmezaan op tafel zetten.