Romige broccolipasta met kotelet
Ingrediënten
- 4 koteletten zonder been
- 2 stuks broccoli
- 0,33 plantje bieslook vers
- 1 dl roomkaas vers
- 400 g penne rigate
- peper
- zout
Instructies
Voorbereiding
- Snij de broccoli’s in kleine roosjes. Schil de stelen en snij in kleine blokjes van 1 cm.
- Hak het bieslook fijn.
Bereiding
- Smelt de vetstof in een braadpan en bak de koteletten aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder garen.
- Kook de penne gaar en voeg de laatste 7 min. de broccoli toe. Giet af.
- Roer het bieslook en de room onder de pasta. Kruid met peper en zout.
- Haal de koteletten uit de pan en giet 1/2 dl water in de braadpan. Schraap de braadresten los met een houten lepel. Snij het vlees in 4 of 5 gelijke reepjes.
Afwerking
- Verdeel de pasta over de borden en schik er de reepjes vlees op. Lepel wat braadvocht over het vlees.
Notities
Voedingswaarde per persoon
- 781 kcal
- 77,2 g koolhydraten
- 49,6 g eiwitten
- 30,2 g vetten