Krieltjessalade met pesto en gedroogde tomaten
Ingrediënten
- 175 g sla mix 'Mesclun' Colruyt
- 600 g krielaardappelen
- 1 rode ui
- 10 tomaten half gedroogd in olie
- 1 el groene pesto
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
Instructies
Voorbereiding
- Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water en kook ± 15 minuten. Giet af en snij in 2.
- Snij intussen de rode ui in heel fijne ringen.
Bereiding
- Besprenkel de sla met de olijfolie en kruid met peper en zout. Roer er de uiringen en de gedroogde tomaten onder.
- Meng de pesto onder de krielaardappelen en verdeel ze over de salade.
Notities
Tip: breng de sla op smaak met 2 eetlepels olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten in plaats van olijfolie. U hoeft dan niet meer bij te kruiden met peper en zout.