Basilicumsoep en bruschetta

Basilicumsoep en bruschetta

Elke
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 1 selder
  • 1 aardappelen
  • 1 stuk prei wit
  • 1 klontje boter
  • 1 l water
  • 2 blokjes groentebouillon
  • 1 plantje basilicum
  • peper
  • zout
  • 1 ciabatta
  • tomatenpicada

Instructies
 

  • Snij de ui, selder, aardappel en prei in kleine stukjes en stoof aan in wat boter. Voeg het water en de bouillon blokjes toe en laat goed doorkoken.
  • Doe het basilicum in een blender en giet er de hete soep over. Mix alles tot je een groene, gladde soep krijgt. Kruid met peper en zout.
  • Snij de ciabatta in sneetjes en gril in de oven. Besmeer rijkelijk met de tomatenpicada en dien op met de soep.