Varkensgebraad met notenmengeling

Varkensgebraad met notenmengeling

Varkensgebraad met notenmengeling

Elke
Gang Hoofdschotel, Main, Main Course
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 75 gram spek
  • 125 gram blanke amandelen gehakt
  • 50 gram cashewnoten gehakt
  • 20 gram pijnboompitten gehakt
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 1 el paneermeel
  • 1 kl honing
  • 1 eidooier
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Bak het spek zonder vetstof
  • Voeg de noten & sjalot toe, bak +- 5 min.
  • Voeg het paneermeel toe
  • Voeg honing, eidooier, peper & zout toe
  • Bak het gebraad rozig
  • Bestrijk de bovenkant van het gebraad met mosterd en druk er wat van het notenmengsel op
  • Plaats nog 5 min. onder de grill

Notities

Lekker met kroketjes, wortels, bloemkool of boontjes
Trefwoord honing, noten, spek, varkensgebraad