Ravioli in kaassaus met groenten

Ravioli in kaassaus met groenten

Elke
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g ravioli met rundsvlees
  • 1 aubergine
  • 2 paprika's 1 groene, 1 rode
  • 250 g champignons
  • 150 g kruidenkaas
  • 1/4 blokje kippenbouillon
  • 1 kl groene pesto
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • peper

Instructies
 

Voorbereiding

  • Snij de aubergine in kleine blokjes en de champignons in schijfjes.
  • Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snijd in blokjes.

Bereiding

  • Verhit de olijfolie in een kookpan en doe er de gesneden groenten in. Laat al roerend 2 minuten stoven en voeg 1,5 dl water en het bouillonblokje toe. Roer om en laat 5 minuten afgedekt zachtjes sudderen.
  • Doe er de kruidenkaas in en verwarm al roerend. Breng op smaak met de pesto en peper.
  • Kook intussen de ravioli gedurende 5 minuten. Giet af en laat even uitlekken. Schep onder de saus.

Afwerking

  • Dien onmiddellijk op. Geef er geraspte kaas bij en zet voor de liefhebbers nog wat pesto op tafel.