Ravioli in kaassaus met groenten
Ingrediënten
- 500 g ravioli met rundsvlees
- 1 aubergine
- 2 paprika's 1 groene, 1 rode
- 250 g champignons
- 150 g kruidenkaas
- 1/4 blokje kippenbouillon
- 1 kl groene pesto
- 1 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- peper
Instructies
Voorbereiding
- Snij de aubergine in kleine blokjes en de champignons in schijfjes.
- Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snijd in blokjes.
Bereiding
- Verhit de olijfolie in een kookpan en doe er de gesneden groenten in. Laat al roerend 2 minuten stoven en voeg 1,5 dl water en het bouillonblokje toe. Roer om en laat 5 minuten afgedekt zachtjes sudderen.
- Doe er de kruidenkaas in en verwarm al roerend. Breng op smaak met de pesto en peper.
- Kook intussen de ravioli gedurende 5 minuten. Giet af en laat even uitlekken. Schep onder de saus.
Afwerking
- Dien onmiddellijk op. Geef er geraspte kaas bij en zet voor de liefhebbers nog wat pesto op tafel.