Pulled Pork Hamburgers
Ingrediënten
- 2 el grof zout
- 2 el basterdsuiker (bruine suiker)
- 2 el paprikapoeder
- 1 tl mosterdpoeder of 2 tl gemalen mosterdzaad
- 1 tl zwarte peper vers gemalen
- 500 gr varkenschouder zonder been of stuk vlees voor stoofvlees
- 330 ml stout bier bv Guiness
- 125 ml cider azijn (appel azijn)
- 6 stuks hamburger broodjes
- 60 ml bbq saus
Instructies
- Leg je ingrediënten klaar
- Verwarm de multi-cooker voor op Slow Cooking
- Maal de mosterdzaden fijn en meng met het zout, suiker, paprika en peper.
- Wrijf het vlees aan alle zijden goed in met het mengsel
- Leg het vlees in de Multi-Cooker en voeg langs de wand de stout en azijn toe, sluit af met het deksel en laat 3 tot 3,5 uur garen.
- Draai elke 45min het vlees eens om. Als het vlees gaar is, laat het dan eventjes rusten. (5 min)
- Trek het vlees uiteen met 2 vorken
- meng met bbq saus
- Serveer tussen hamburger broodje.
Notities
Tip: Hou het vlees warm op een schotelverwarmer, en plaats zo op tafel.