Pulled Pork Hamburgers

Pulled Pork Hamburgers

Tony
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 3 uur
Totale tijd 3 uur 15 minuten
Keuken BBQ
Porties 6 broodjes

Ingrediënten
  

  • 2 el grof zout
  • 2 el basterdsuiker (bruine suiker)
  • 2 el paprikapoeder
  • 1 tl mosterdpoeder of 2 tl gemalen mosterdzaad
  • 1 tl zwarte peper vers gemalen
  • 500 gr varkenschouder zonder been of stuk vlees voor stoofvlees
  • 330 ml stout bier bv Guiness
  • 125 ml cider azijn (appel azijn)
  • 6 stuks hamburger broodjes
  • 60 ml bbq saus

Instructies
 

  • Leg je ingrediënten klaar
  • Verwarm de multi-cooker voor op Slow Cooking
  • Maal de mosterdzaden fijn en meng met het zout, suiker, paprika en peper.
  • Wrijf het vlees aan alle zijden goed in met het mengsel
  • Leg het vlees in de Multi-Cooker en voeg langs de wand de stout en azijn toe, sluit af met het deksel en laat 3 tot 3,5 uur garen.
  • Draai elke 45min het vlees eens om. Als het vlees gaar is, laat het dan eventjes rusten. (5 min)
  • Trek het vlees uiteen met 2 vorken
  • meng met bbq saus
  • Serveer tussen hamburger broodje.

Notities

Tip: Hou het vlees warm op een schotelverwarmer, en plaats zo op tafel.