Patat Mozzarella

Patat Mozzarella

Elke
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 6 aardappelen groot, vastkokend
  • 30 kerstomaten
  • 30 bolletjes mozzarella
  • 30 g kappers
  • 30 blaadjes basilicum
  • 7,5 dl groentebouillon
  • 0,75 dl balsamicoazijn
  • 2,25 dl olijfolie
  • zout grof
  • peper versgemalen
  • 6 filets vis

Instructies
 

  • Schrob de ongeschilde aardappelen en kook al dente in de bouillon, aangevuld met water. Giet af en pel de aardappelen.
  • Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.
  • Snijd de aardappelen in dunne plakjes en kruid met peper en zout, verdeel over de koude borden, garneer met de mozzarellaballetjes, de kappers en de kerstomaten.
  • Lepel er de dressing over en strooi er de basilicum overheen.