Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie
Ingrediënten
- 200 g gerookte spekblokjes
- 200 g verse spinazie
- 0,5 meloen Piel de Sapo
- 3 lente-uitjes
- 1 teen knoflook
- 400 g penne
- 4 el BBQ-mix met zongedroogde tomaat en olijven
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
Instructies
Voorbereiding
- Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
- Snij de spinazieblaadjes grof.
- Verwijder de pitten uit de meloen. Snij de halve meloen in bolletjes.
Bereiding
- Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
- Bak ondertussen de spekblokjes en het teentje knoflook goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
- Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met peper en zout.
Notities
Voedingswaarde per persoon
- Energie 677 kcal
- Koolhydraten 86.9 g
- Eiwitten 26.6 g
- Vetten 24.8 g