Pasta met broccoli en mozzarella
Ingrediënten
- 500 g pasta naar keuze
- 2 stronken broccoli in roosjes
- 2 bollen mozzarella of geraspte kaas
- peper
- zout
- 2 el zwarte olijven ontpit, gehalveerd of in schijfjes
- 250 ml room
- 4 el curryketchup of barbecuesaus
- enkele druppels tabasco
- hespblokjes
- 20 g vetstof
Instructies
- Kook de pasta beetgaar.
- Kook de broccoliroosjes 15 minuten in kokend water. Giet het kookvocht af en laat goed uitlekken.
- Breng de room op smaak met peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 220 graden C.
- Verdeel de vetstof over de ovenschotel. Schik hierop de beetgare pasta, de broccoliroosjes, de olijven en verdeel hierover de kaas.
- Overgiet met de gekruide room. Verdeel de ketchup en tabasco over de schotel.
- Zet de schotel 10 à 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.