Ovenschotel met vis

Ovenschotel met vis

Ovenschotel met vis

Elke
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 g tomaten
  • 4 roodbaarsfilets
  • 4 tenen knoflook
  • enkele takjes tijm
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Besprenkel een ovenplaat met olijfolie en leg de visfilets erop.
  • Spoel de tomaten, halveer grote exemplaren. Schik de tomaten en knoflook rond de vis. Kruid met tijm, peper en zout.
  • Doe er nog wat extra olijfolie over. Zet 15 à 20 minuten in de oven tot de vis gaar is en de tomaten lichtjes beginnen te barsten. Tip: Lekker met extra smaakmakers zoals balsamicoazijn of honing.
  • Serveer met bijvoorbeeld aardappelpuree.