Kaasburger

Kaasburger

Tony
met Griekse pasta en spinazie
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdschotel
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 kaasburgers
  • 200 g erwten
  • 400 g verse spinazie
  • 1 ui
  • 400 g Griekse pasta Risoni
  • 500 g passata
  • 3 el olijfolie
  • 1/2 tl nootmuskaat
  • 5 dl water

Instructies
 

  • Snipper de ui fijn
  • Verhit 1 el olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig
  • Meng de Griekse pasta en passata onder de ui
  • Overgiet met 5dl water en laat 10 min sudderen
  • Verhit ondertussen 2 el olijfolie in een pan en bak de kaasburgers 5 min aan elke kant
  • Voeg de spinazie en erwten toe aan de pasta
  • Laat sudderen tot de spinazie gesloken is.
  • kruid met peper, zout en nootmuskaat