Groentepannetje met peulen en kippenblokjes
Een lekker en snel klaar groenteschotel
Ingrediënten
- 500 g kippenblokje natuur
- 400 g verse spinazie
- 250 g peulen
- 100 g snoeptomaatjes
- 600 g krielaardappelen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 el pesto napolitana
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Instructies
Voorbereiding
- Snipper de ui en het knoflook fijn.
- Snij de snoeptomaatjes in 2.
Bereiding
- Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de peultjes toe. Giet af en snij eventueel de krieltjes in 2.
- Verhit intussen de olijfolie in een hoge braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de kippenblokjes toe en bak 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
- Voeg de halve krieltjes, de peultjes en de spinazie toe en laat 5 à 10 min. mee garen. Roer er de pesto en de snoeptomaatjes onder.