Fettucine di Rudolfo
Ingrediënten
- 200 g fettucine
- 1 courgette
- 1 bak spekjes
- 1 bos bosuitjes
- kaas 2 soorten, bijv. Brebiou (schapenkaas) en Gorgonzola
- 1 paprika
- champignons
- zout
- peper
- olijfolie
- 3 tenen knoflook
- oregano
- basilicum
- dille
- bieslook
- 1 pak Tomato fritto
- 1 blikje tomatenpuree
Instructies
- Doe wat olie in de pan. Bak de spekjes met een beetje zwarte peper.
- Voeg de bosuitjes, paprika, en de courgette toe. Laat een minuut of 5 bakken, niet te hard.
- Voeg de champignons toe. Kruid met de oregano, basilicum, dille en bieslook. Wees niet te zuinig.
- Pers of hak de knoflook erbij. Laat even bakken tot de groenten gaar zijn.
- Voeg de Tomato Fritto en het blik tomatenpuree toe.
- Roer de kazen er in stukjes doorheen totdat het is opgelost. Laat even pruttelen.