Boerenchipolata met pasta en broccoli

Boerenchipolata met pasta en broccoli

Annick Lichtert
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Hoofdschotel

Ingrediënten
  

  • 4 boerenchipolata's
  • 2 broccoli's
  • 4 el tomatentapenade
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 400 g penne rigate
  • 2 el olijfolie
  • zwarte peper
  • zout

Instructies
 

  • Kook de pasta gaar in lichtgezouten water 
  • Verdeel intussen de broccoli in kleine roosjes. Schil de stelen en snij ze in fijne staafjes. Kook de broccoli de laatste 3 min. mee met de pasta. Giet af.
  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de chipolata’s 3 min. aan elke kant. Snij in stukken.
  • Meng de pasta met broccoli met de tomatentapenade en de stukken chipolata. Kruid met peper, zout en werk af met de Parmezaanse kaas.
Trefwoord pasta