Schil de wortel en snij in de lengte in 4. Snij daarna in kleine stukjes.
Snij de rode uien in ringen.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
Snipper de peterselie fijn.
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
Kook intussen de stukjes wortel en pompoen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de rode ui en de paprikablokjes 5 min. Voeg de pompoen en de wortel opnieuw toe. Kruid met zwarte peper en zout.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en roerbak het pitavlees 5 min.
Meng het pitavlees en de groenten onder de pasta.
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie. Verkruimel er de feta over.