Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het water af, spoel de macaroni om onder koud water en laat de macaroni goed uitlekken.
Meng in een ruime kom de mayonaise, Griekse yoghurt, azijn, honing en de mosterd samen. Breng de dressing op smaak met zwarte peper en zout en meng weer samen. Zet de dressing opzij.
Schep de afgekoelde macaroni in een ruime kom en voeg de paprika, wortelstukjes, eieren en de uien erbij. Schep met een spatel alles goed door elkaar.
Giet de dressing in de kom en schep de pastasalade goed om met de spatel. Strooi de peterselie erbij en schep alles nogmaals om tot de dressing goed is opgenomen. Breng de pastasalade nog extra op smaak met peper en zout en genieten maar!
Notities
Zet de pastasalade voor zeker 1 uur in de koelkast, want op zijn koudst is de salade het lekkerst!
Voeg bij deze pastasalade allerlei extra groenten toe die je lekker vindt.
Je kunt de pastasalade altijd een dag van tevoren klaarmaken en afgedekt in de koeling bewaren.