Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Zoete aardappelpasta met spekjes
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Porties:
2
personen
Auteur:
Elke
Ingrediƫnten
100
g
spek
in blokjes
1
ui
gesnipperd
2
tenen
knoflook
fijn gesneden
600
g
flespompoen
of zoete aardappel
100
g
spinazie
noten
optioneel als garnituur
300
g
zalm
Instructies
Schil de flespompoen met behulp van een dunschiller en draai er met een spiraalsnijder noodles van.
Zet een hapjespan op middelhoog vuur en bak hierin de spekjes krokant.
Voeg ui en knoflook toe en bak deze zacht.
Schep pompoennoodles door het gerecht en bak deze ongeveer 3 minuten mee tot de noodles wat zachter geworden zijn.
Schep de spinazie even snel door het gerecht en serveer meteen.