Smelt 1 el vetstof in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons ± 2 min. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de pesto en de room toe. Kruid goed met zwarte peper en zout. Verwarm op een zacht vuur.
Schep een beetje groenten in het midden van elke wrap en verdeel er de rauwe ham en de kaas over. Vouw de 4 randen naar binnen tot een vierkant.
Leg de gevulde wraps op een bakplaat met bakpapier en zet 2 à 3 minuten in de voorverwarmde oven.
Afwerking
Serveer met een slaatje.
Notities
Tip:
Met de vulling kan u eindeloos variëren. Probeer het eens met geitenkaas of ricotta en andere groenten zoals paprika, tomaat, courgette enz. Of leg een spiegelei boven op elke
pannenkoek.Voedingswaarde per persoon:
Energie: 608 kcal
Koolhydraten: 48.7 g
Eiwitten: 25 g
Vetten: 34.8 g
Drankensuggestie: Floreffe Dubbel Abdijbier La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran