Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Zalmpasteitjes
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediënten
8
pasteitjes
totaal gewicht +- 200 g
400
g
zalmfilet
300
g
soepgroenten julienne
handig: neem voorgesneden en verpakte soepgroenten
1
zakje
vissaus
voor 2,5 dl saus
20
g
vetstof
peper
zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verhit de vetstof en stoof hierin de soepgroenten 15 min.
Pocheer de ontdooide zalm 2 min in kokend water. Laat de gekookte zalm goed uitlekken.
Maak de vissaus volgens de instructies op de verpakking.
Vermeng de soepgroenten met de vissaus en stukken zalm. Breng verder op smaak met peper en zout.
Zet de lege pasteitjes 10 min in de oven.
Vul de pasteitjes met de zalmragout en schik de overige ragout rond de pasteitjes.
Notities
Serveertip: frieten, kroketten of pommes duchesses passen perfect bij de zalmpasteitjes.