- Snij de champignons in stukjes
- Hak de sjalot fijn
- Snipper de lente-uitjes fijn
- Snipper de peterselie fijn
- Rits de tijm van de steeltjes
Bereiding
Bak de spekblokjes gedurende 3 minuten zonder vetstof in een pan met anti-aanbaklaag.
Haal de spekblokjes uit de pan en bak de sjalot 1 minuut al roerend. Voeg de champignons toe en bak ze gedurende 5 minuten. Roer af en toe om.
Voeg de lichte room, de paprika, de cayennepeper en de verse tijm toe en laat 2 minuten sudderen. Meng de spekblokjes onder de saus en kruid met peper en zout.
Meng de champignonsaus met de fijngesnipperde lente-uitjes. Schep er de geitenkaas door.
Kook intussen de pasta gedurende 9 minuten in 5l lichtjes gezouten kokend water. Giet af en laat uitlekken. Meng de pasta onder de saus.
Afwerking
Verdeel de pasta over de borden en strooi er wat fijngesnipperde peterselie over.
Notities
Voedingswaarde per persoon:727 kcal
32,8 g eiwitten
92,2 g koolhydraten
25,2 g vetten