Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Catalaanse wok met merguez
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Porties:
4
personen
Auteur:
Elke
Ingrediƫnten
1
kg
Catalaanse mix
diepvries
6
merguez
beenhouwerij
1
plantje
koriander
2
el
Sweet pepper tapenade
versmarkt
1
el
rijstolie
Instructies
Voorbereiding
Snij de merguez in schuine stukken van 2 cm.
Pluk de blaadjes van de koriander en snipper de helft fijn.
Bereiding
Verhit de rijstolie in een wok en bak de stukjes worst 3 minuten.
Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 5 minuten.
Meng er de tapenade onder en roerbak nog 2 minuten op een laag vuur.
Meng er op het einde de fijngesnipperde koriander onder en bestrooi met de rest van de blaadjes.
Afwerking
Serveer met een tomatenslaatje.
Begeleidende rode wijn
ViƱa Sol - Miguel Torres
D.O. Catalunya - Spanje
Notities
Voedingswaarde per persoon:
461 kcal
23,1 g eiwitten
28,2 g vetten
26,2 g koolhydraten